Sunday, September 11, 2011

AUTOCITY | Shop-in d' park

Assalamualaikum...

Selalu dengar orang citer pasal i-City jer kan???

Meh aku nak story pasal autocity plak yer...^^

Autocity ni terletak di Juru.. so,  sesapa yang tinggal kat area seberang prai, pulau pinang mesti tau tempat nie..

okeh.. apa yang ada kat Autocity nie???

ianya merupakan one stop centre bagi pelbagai aktiviti seperti hiburan, perniagaan, makanan, kereta dan sebagainya.. senang cakap, kat autocity ni, macam2 ada.. ^_^

kat sekitar kawasan autocity ni jugak ada pelbagai restoran makanan antaranya ialah KFC, McDonald's, Nando's , Nasi Kandar Pelita, Pizza Hut's, Secret Recipe, Starbucks , Subway dan banyak lagi la... sapa yang teringin nak makan kat fast food restaurant dan tak tau nak pilih yang mana memang boleh datang sini.. korang boleh pusing2 sampai betul2 lapar, then stop je kat mana yang sempat.. haha.. senang kan~

part yang paling best!!!
kat sini jugak ada shop in the park tau.. so, bagi sesiapa yang teringin nak shopping dengan suasana dalam taman... ha.. sini la tempatnyer... memang banyak kedai.. antara barangan yang dijual termasuklah hand bag, dress (lelaki & wanita termasuk sekecil2 pakaian (",) , shoes, home accessories, aksesori wanita, dan banyak lagi laa..


jom tengok gambar yang sempat di snap! :)


Pintu gerbang

gajah (front view)

side view


zirafah


dinosour (spesies takkan pupus)


sebahagian kedai yang ada~


parking

gerbang (side view)
with my mum (gambo blur~)

view from parking lot

dah puas tengok gambar?? heheh.. pergi sendiri la baru beshh!!

p/s : sory gambar tak clear.. pakai enset cap ayam jer..hik3..=P

6 comments:

AINI CHE DIN said...

a'aaa..mcm2 ada kt situ..

Nafisah Ruslan said...

mcm i-city :)

bunga said...

comelnyer..

Atiqah Wadiah said...

klu dtg cni,kompem snapping jerk lebeyh..shopping dipinggirkan..hehe..tempat chantekkk!!!

aimie amalina said...

waaaaaa
icity dah pi
nak pi yg ni plak la
hehehehee

kiEyn kiNah said...

de can aku nak g ni...hahaha