Tuesday, October 11, 2011

esok dah dapat consignment sendiri~

Assalamualaikum...

apa khabar sahabat-sahabat seperjuanganku sekalian??? 


rindu sangat nak BW ngan korang.. tapi sangat3 sibuk la.. 

actually ari nie dah masuk ari ke-3 aku kerja.. tapi still dalam training.... yang agak menggembirakan aku, esok dah dapat consignment sendiri.. selalunya aku pinjam kat leader2 jer.. tumpang.. tapi mula esok aku akan dapat tugasan aku sendiri.. so, kena independent la bermula esok... harap-harap esok akan lebih baik dari hari nie..


1st day aku drop 4 pcs.. 2nd day drop 3pcs... 3rd day drop 7pcs... arap2 esok boleh buat lebih lagi.... ganbattee!!!



p/s : kalo tak paham aku nyer istilah, lain kali aku explain yer!! see ya~ =)

4 comments:

shida'R said...

rindu jugak kat dia...hehee...

apik pehe said...

buat yang terbaik..heehe

hyz said...

wat kije bagus2 na.... gud luck...

Ain Zulaikha said...

hehehe tak pe kami semua faham tau :)