Friday, October 7, 2011

Alhamdulillah... Terima kasih atas nikmatmu...

Assalamualaikum....


Alhamdulillah... 

aku dah dapat keje.. walaupon baru bergelar trainee, tapi sementara dapat kerja yang lebih terjamin, apa salahnya aku mencubanya.. bukan senang nak cari kerja sekarang.. tambahan pulak banyak permintaan terhadap orang yang ada pengalaman.. so, untuk orang yang macam aku nie kira dah cukup besar la rahmat tu..

kalau nak tau, nie la aku punya 1st interview.. tak pernah hayat aku g interview kerja.. hihihi.... petang semalam plak dapat panggilan yang aku berjaya ke training & interview kedua... interview nie la yang akan menentukan sama ada aku layak atau tak bekerja kat situ.. 

jujurnya memang kerja nie penat.. kena barjalan jauh.. jumpa ramai orang... tapi bila aku tengok suasana kerja kat sini, aku rasa teringin jugak nak jadi sebahagian dari keluarga dalam syarikat nie.. dapat pulak supervisor yang memang super sempoi & enjoy.. sape taknak kan.. penat tu aku letak tepi dulu la..  pengalaman yang paling penting...
kerja nie takde kena mengena langsung dengan course yang aku amek dulu.. gaji pon biasa je sebab dalam training... tapi lumayan lorhh dari tak usaha langsung.. =P

thanks jugak kat supervisor aku cik Nurul yang rekemen aku kerja kat bos!! hehe.. u r da best la~ hik3..

okeh.. maybe lepas nie aku akan kurang BW.. tapi kalo ada masa aku akan lepaskan rindu jugak!! =P

that's all for today guy's.. penat tak hilang lagi.. nak rest & tido.. heee~ esok dah start kerja... doakan aku kuat semangat yer!! =)

p/s : dua tiga hari kebelakangan nie tidur tak menentu.. harap lepas nie okay!!

6 comments:

hyz said...

selamat berjaya dengan kerjaya baru.....

alongxp said...

tahniah dan all the best untuk kamu...

zareliqa afiqa said...

tahniah2! ^^

NORA LIZA said...

selamat berjaya... x de manusia yang akan berjaya tanpa usaha yang berterusan....ingat allah, igt mak ayah insyaallah semuanya akan berjaya...(maaf yer akak menyibuk jer)

kiEyn kiNah said...

yeye...cik jehan dah dapat keje...nti jgn lupe blnje i ok...huhu ^^

Ujie said...

betul..rebut je peluang yg ada. bila dah ada pglmn..baru la sibuk2 cari kerja lain.