Tuesday, September 27, 2011

Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !

Assalamualaikum...

dikala hujan turun renyai-renyai sambil menonton perlawanan bolasepak antara Kedah vs Perak..

mood aku tetiba rajin plak nak join segmen setelah ditag oleh adik manis Zareliqa Afiqa .. thanks yer.. hehe..

Segmen nie dianjurkan oleh adik  Eyryn ... 
hmmm.. adik jugak..hehe.. tua sangat kah aku nie?? *wink*


Nak join?? Klik header dibawah yer!!!


apakah ganjaran yang menanti anda???

 haaa.. meh nak story...

Cik Eyryn ni akan pilih 10 blog yang dapat menawan hati beliau untuk direview dan blog2 tersebut akan dipromote selama 5 ari siap dengan entry khas lagi..

ermm..tunggu ape lagi?? jom ar join ramai2.. support sesama blogger ye dak... 


nak tag :-

http://aimieamalinaazman.blogspot.com/
http://belogkayangan.blogspot.com/

7 comments:

aimie amalina said...

heeeeeeee
maceh deaaaa
insyaAllah mimi joinnn nnti =]

Nafisah Ruslan said...

tq tag BK.. hehe
kite join..yey!

eyryn said...

thanx dear coz join :)

c nana said...

terjah sini dari segmen yg sama! gud luck ^^

http://mizznana11.blogspot.com/2011/09/jowm-joint-bloglist-eyryn-bercerita.html

polskahackrew said...

salam singgah dari segmen yang sama..('',)

Polskahackrew | Blog pembelajaran Blogspot

Aku DaN SeSuAtU said...

salam ukhuwah

http://jayhunt89.blogspot.com/2011/09/jowm-joint-bloglist-eyryn-bercerita.html

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

singgah sini dari segmen jowm join bloglist eyryn.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com