Friday, September 30, 2011

Blog aku kena removed??

Perghhh!!!!

terkejut 3 minit tetiba buka dashboard keluar blog aku yg satu lagi jer.. 

try plak buka pakai url biasa.. tup2.. keluar camni..


terkejut makk~

mana taknya.. blog nie aku buka sejak MAY 2009...

sayang kot...

last2 aku klik jer dia soh verify segala tu.. kena pulak masukkan num phone.. adesss.. ni yang paling aku lemah nie.. takde cara lain ke??

tapi disebabkan rasa terkezutt mengatasi segalanya.. aku masukkan je la number phone tu dengan rasa tawakal...

beberapa saat je dia terus antar google verification code... 

nasib baik takde cacat cela.. huhu.. camne dia amek, camtu yang dia pulangkan..*amenda aku cakap ni?*

okeh.. aku nak tanya korang korang dan korang....

ada pape effects tak aku boh phone number aku tu?? 
*risau lar pulak* adesss~

12 comments:

cik Dil said...

dil pon kenaa..beberapa ari lps..ingt lps ni, nk remove balik no phone..isauu kn

emieysandra said...

nsib bek selamat..wee~ :D

jehanfrhin said...

@ cik Dil : ramai jugak yg kena kan.. erm.. memang risau bab2 no phone nie.. leh remove balik eh?? ok la cmtu~ ;)

@ emieysandra : tau xpe.. hehe.. cuak jugak masa tu =)

shida'R said...

wahhh ramai yg kene rupanya huhuh...

Nafisah Ruslan said...

pernah kena macam ni dulu.. bergego jantung! tapi seb bek lah skrg dah ok.. rasanya takde effek kot kalau letak no tepon tu :)

aimie amalina said...

waaaa
kalo jadi kat mimi ni mawu meroyan ni
alhamdulillah selamt tapi x tawla kesan npon tu
tap x pe kot..ye cm nak dpt kan pengesahan kan..

caliph shuriken said...

takut laa bila kena cmni.. bole sasau kjap :p

diana said...

pernah kena la jugak..
dulu...
lama dah..

polskahackrew said...

pada masa skrg..sapa yang baru nak buat akaun google..google akan minta no fon..no fon tu akan jadi kata ganti diri untuk passwod..in case of lupa pass.. dulu ms awak buat akaun google,dia x minta no fon kan.. google buat mcm ni nak kesan sapa pemilik akaun tu.....('',)

Famili Ceria said...

isy...aku pon seriau la blog aku kena remove...harap tak la..

Jom terjah sini:
1)Gambar Nabil Raja Lawak Dan Zira Berkahwin
2)Kena Kejar Sebab Mandi Bogel
3) Mengapa Doa Kita Kepada Allah SUkar Untuk Dimakbulkan?
4) Porno Bagi Kesan Buruk Kepada Otak

ZORA said...

same la kiter...

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih