Thursday, June 23, 2011

ice skating @ sunway piramid

 

Assalamualaikum.. semua sihat ke ari nie??

oK.. entry nie aku nak story pasal aku bersama kawan2 aku iaitu, diba, k.sad n kinah ke sunway piramid untuk main ice skating.. sebenarnya main ice skating nie bukan plan sebenar pon.. cadangnyer nak g ari rabu, tp dah isnin baru2 nie kitorang keluar nak settlekan report praktikal kitorang, so, alang2 dah keluar lajak terus ke bandar sunway tu… hehehe..

actually aku nie bukan spesies senang hafal jalan nie.. aku main redah jer.. kononnyer nak g  jemput c kinah kat LRT universiti… last2 cari jalan tak jumpa.. wakaka.. sesat sampai LRT paramount… keh3.. ape lagi, tak pasal2 suruh dia naik LRT ke paramount plak.. =P

so, dah semua ada, teruskan agenda ke Bandar Sunway.. malas nak citer lebih2, korang tengok je la gambar nie.. =D

DSC_0020

nie masa on da way.. lepas amek c sakinah…Hot smile

 

DSC_0035

kat parking sunway piramid..kat kete sape tah kitorang pose  Smile

 

DSC_0039

dalam lif pon jd koje.. adehh!! Smile with tongue out

 

DSC_0042

pantang nampak kerusi kosong..hahaha

 

DSC_0054

perkara wajib kalau keluar.. singgah ATM..

 

DSC_0056

dah tak sabar2 nak main.. tunggu… g solat dulu Smile

 

DSC_0058

siap da yg tengah wat latihan ag..

 

DSC_0061

snap gambar aku cepat3!!!~ Red heart

 

DSC_0074

lorong masuk surau… weee~

DSC_0112

singgah makan kat popeyes.. laporrr!!

 

DSC_0103

itu lif yer… huahua…

 

DSC_0116

masa yang ditunggu-tunggu.. cepat beli tiket woiii!!!

 

DSC_0126

tengah beli tiket… for your information guy’s, tiket masuk berharga RM15.00.. Glove RM8.00 manakala Sock RM5.00…

tapi masa kitorang pegi ada promotion.. Tiket+Glove = Rm15.50… Sock =RM5.00… So, total RM20.50… tapi aku tak pasti sampai bila dorang buat promosi… kalau nak jimat, sila bawak Glove & Sock sendiri yer..

 

DSC_0132

i pon ade….Winking smile

 

DSC_0135

pakai kasut @ skate ..

 

DSC_0144

ye yeahh!!!

 

DSC_0151

jom2.. tak sabar-sabar dah nie Smile

 

DSC_0155

aku engat senang jer main mende nie… sekali aku naik je atas ice tu, macam nak tergolek jer..haha.. licin betul.. kalau tak pandai imbang, memang guling2 atas ice tu la..

 

DSC_0169

aku main area2 tepi jer… tak berani g tengah2.. ni pon dah jatuh sekali.. sakit woooo~

 

DSC_0181

peace!!!

 

DSC_0187

kinah & dibah.. time nie aku jd camerawoman.. hehe.. tapi ralat ar.. xde gambar aku atas ice nie.. Sad smile

 

DSC_0238

dah letih la…

 

DSC_0242

nak balik dah….

 

sebenarnya kitorang main tak lama pon.. dah petang baru sampai, so masuk pukul 4 lebih.. tetib pukul 5 tak leh masuk sebab da orang training sampai pukul 5.30.. start pukul 5.30 kitorang main sampai pukul 7 malam.. kat sini takde limit.. masuk jer berapa lama pon sampai pukul 8 malam..

nanti bila2 ada masa aku nak pegi lagi.. tak puas kot.. tak pandai2 nak skate sendiri lagi…

ok.. bubye… Smile

 

8 comments:

syrupmasin said...

untunglahh :D

kiEyn kiNah said...

hahaha~
cian kang ang na....org ajak mai msuk x mau....kan x pasai2 jd kmrawmen....huhu

jehanfrhin said...

@ syrupmasin : hehe.. rasa nak pegi lagi.. lagi.. dan lagi... =)

@ kieyn : kalo aku masuk sape nak amek gambar hang?? hahah

dark r0se said...

depa pi senyap3 ja!:P

apik pehe said...

bestnyer dapat rasa main benda tu

kiEyn kiNah said...

dark rose : next time kte g la reramai

shida'R said...

bestnya dia jalan2 ^_^

ROSMARIEZA BINTI ROFIEE said...

namo3~ nak pi sekarang jugakkkk~ hye jayyyy!;)