Tuesday, May 24, 2011

what should i do??

Assalamualaikum hadirin dan hadirat yang dikasihi sekalian... ceewahh.. macam orang nak berpidato la pulak.. erm.. ku tak tau la nak kategorikan mood aku sekarang nie... nak kata gembira pon tak.. sedih pon tak.. marah jauh sekali.. ntah la.. ada sesapa yang boleh kategorikan tak?? heheh.. 
sebenarnya aku baru je dapat e-mail dari penyelaras latihan industri a.k.a praktikal aku nie.. antara maklumat yang diberikan adalah berkaitan dengan tarikh pembentangan.. hoho.. presentation aku adalah pada hari selasa, 14/6/2011 iaitu pada pukul 9.00 pagi.. camne yerk.. aku xstart wat pon lagi powerpoint untuk presentation tuh.. hadoiii....  dan satu lagi yang merunsingkan jiwa dan kalbu aku nie.. 

seperti  tarikh yang tertera... kitorang abes praktikal 02/06/11.. dan dalam perancangan,kengkawan aku pon  dah tempah tiket flight  untuk balik ke k.L pada 04/06/11.. pada 06/06/11 pulak semua kena ada kat kolej.. aduyaii.. macam mana nie??? tak dan la cek nak dok umah lelama.. 3hb aku balik.. 4hb ada kenduri.. 5hb dr alor staQ aku kena bertolak ke k.L?? tak ke penat tuu.. ermm macam mana yer??? blurrrr... #_#

2 comments:

apik pehe said...

ishk2...camner tu?da setel belom?huhu

jehanfrhin said...

ermm.. psl report n present xde mslh kot.. pnyelia bru je dtg td.. dia dh bgtau pe yg ptut... tp mmg kna blik kolej 5hb lar..