Monday, May 23, 2011

Tinggal 12 hari je lagi nak tinggalkan bumi langkawi nie...

assalamualaikum..
humang aiiii.. panjang benor tajuk entry aku kali nie yer.. by da way yg tinggal 12 hari tu sebenarnya merujuk kepada saki baki kehidupanku di bumi langkawi nie dengan memegang title sebagai 'budak praktikal'... bukan senang wa cakap lu  nak jadi budak praktikal nie.. macam-macam dugaan, cobaan, dan rintangan... hohoho.. kalau nak diikutkan, tempoh yang tinggal untuk praktikal nie sampai abes bulan nie je.. tapi yg jadi 12 hari tu sebab termasuk sekali hari terakhir sampai kitorang bertolak balik ke rumah masing-masing.. hooyeeey... =p 
nanti suatu hari aku akan citer overall tentang life aku sebagai practikal student kat sini.. memang happening sampai aku sendiri pon naik pening... and one more thing, insyaAllah sebelum kitorang balik, kitorang akan pusing-pusing satu langkawi nie.. termasuk jugak dah plan nak g pulau payar.. g  snorkeling kat sana.. heheh.. jangan jeles... =p ok la... aku nak sambung wat kerja.. nie sekadar untuk menghilangkan rasa mengantuk aku jer... orite.. bubye... ^_*

2 comments:

syrupmasin said...

bye langkawii.. :D

jehanfrhin said...

ada lebih kurg sepuluh ari lg untuk ucapkan....
"selamat tinggal langkawi" hehe.. =))