Sunday, May 22, 2011

AWARD dari blog Cahaya Azyla *_^

salam guy's..
tadi masa sibuk2 BW, ada sorang blogger nie bagi award untuk aku..

ni la award 2.. cute kan??

ekceli aku baru je nak kenal-mengenali ngan blogger nie..
sepanjang pemantauan aku kat blog dia nieh, alhamdulillah.. ada pengisian untuk akidah..ilmiah..
warna blog nie pon berseri2.. kaler pink gitu.. heheh..

for your information guy's, award nie akan diberi kepada semua follower dia.. so, kalo sesape nak award nie, jom kita ziarah blog cik CAHAYA AZILA.. =)))

btw, terima kasih untuk award nie... :)
sy letak kat sidebar yer..

1 comment:

cahaya azyla said...

alhamdulillah..terima kasih