Friday, February 4, 2011

3 days to go!!

salam sejahtera sumer~
kabare?? 
sape yg belum tido lagi sila angkat kepala!! hehe~
sebelum tu marilah kita sama2 berdoa agar semua pelajar malaysia di Mesir dapat dibawa pulang segera dan berada dalam keadaan sihat.. 
sabarlah duhai sahabat2 yang menuntut ilmu disana..
mungkin ini adalah ujian besar bagi menghitung kesabaran kalian... :))


ermm.. 
berbalik kepada title entry malam nie..
aku masih ada kurang dr 3 hari je lagi untuk menempuh final exam utk final semester aku nih..
hopefully semester nie aku akan berjaya dengan cemerlang..

banyak benda yang aku kena hadap untuk sem nie..
start ngan tarik final yg tetiba jer bertukar dr 10th feb ke 7th feb.. 
last2 minute lak tu..
tp xpe lar.. 
aku dah dapat terima ngan redha..:)
then, lepas jer final aku dah sibuk ngan latihan industri..
for 3 months..
lepas 2 nak kena siapkan report plak..
tapi harap sangat la untuk latihan industri 2 aku dpt penyelia yg O.K..
aminnn...
so, utk final yg xberapa ari jer lagi 2 aku kena focus study lar..
xleh dah nak memain..
nak buka blog pon lum tentu lagi sempat lepas nie..:(
aku nie bukan kategori genius..
so, nak x nak aku kena bertarung bersungguh2..



"Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum
melainkan mereka sendiri yang mengubah nasib mereka"
so, xley la setakat nak berdoa jer..
tapi usahanye tidak..
insyaAllah untuk kali nie aku akan pastikan berusaha + berdoa = kecemerlangan..
semoga aku dapat menjawab dengan baik!!!
doakan aku yer...:))


2 comments:

topimagine said...

gudluck for ur exam k... :)

Lulu caldina said...

semoga mereka selamat disana