Tuesday, September 6, 2011

Seminggu Berhari Raya....

Assalamualaikum...

Walaupon dah genap seminggu umat Islam menyambut hari raya aidilfitri, tapi bahangnya masih terasa..
Mana taknya, kat mana2 pon still isu hari raya lagi.. 
Buka blog yang ni citer raya.. buka blog yang nuu pon citer raya.. 
buka MukaBuku ada citer raya.. buka twitter ponnnn raya lagi...
sooo....
aku pon nak jugak letak tajuk raya...  walhal takde mende pon aku nak story pasal raya.. hahaha..
*amacam?? banyak tak raya aku??*

ermm..disebabkan raya dah seminggu.. seminggu la jugak aku tak update belog ni... saya sangat2 busy okey... plus feel untuk menaip tak maiii lagi~

tapi lepas ni ade la kot nak merapu maraban kat sini.. hope so.. 

p/s : good luck for my dearest sis.. ~Mawar Merah Berduri~

1 comment:

aimie amalina said...

raya
raya
raya
raya
sume cite pasal raye
heee
camat ari aye dea!