Monday, June 13, 2011

tOur de LanGkaWi~ part 2

assalamualaikum...
memandangkan report praktikal aku dah siap, aku nak sambung sket pasal kat langkawi ari tu..
hari nie, kitorang x g jenjalan.. pegi shopping jer.. beratus-ratus duit aku habis..hak3... sape suruh tak pandai nak kawal nafsu membeli tu kan3.. heee~

okey.. tempat 1st skali yg kitorang singgah ialah langkawi fair.. kat sini sebenarnya aku nak beli set sudu.. tp stok plak abes... tinggal yang display aje.. so, aku batalkan niat aku tu kononnyer nak pergi survey kat tempat laen la.. tgk2 kat tempat lain takde plak yang menarik minat aku.. adusss.. padan muka aku kan3... ermm... meh tengok sumer barang2 yang kitorang beli..keh3...




barang2 yg kitorang beli~ hehe

barang2 yg cik kieyn beli..eksaited dia dapat cekelat :)

ni pulak barang-barang yg saye beli  >_<


ni yg penting~ coklat!!!hehe

lepas je pegi langkawi fair, kitorang terus ke Haji Ismail Group... beli sudu, coklat... tapi aku xsempat makan semua coklat tu pon.. aku tinggal kat umah jer.. jd habuan adik-adik aku..hak3..

destinasi seterusnya ialah idaman suri~ haaa... ni la tempat yang tak pernah miss di kalangan suri rumah.. masa aku pergi pon ramai giler orang.. penat beratur nak bayar.. hehehe... mana taknyer, time tu kan cuti sekolah.. memang untung la tokey idaman suri tu..heheh..

then kitorang terus ke pantai pasir hitam... kat situ aku beli kain batik.. banyak t-shirt n kain batik kat situ, murah-murah jugak.. ^__^  ikan bilis pon banyak jugak.. sesape yang pergi langkawi, jangan lupa g shopping kat tempat-tempat yang aku cakap tu yer.. ok.. adios~ =))

4 comments:

aku dan segalanya said...

laaa..bila mai langkawi...hihihi..kalau x leh kita jumpa kan...

athirah shariffudin said...

banyaknye beli..hahaha..gi langkawi borong coklat memang wajib kan .





meyh dtg menjenguk blog saya

jehanfrhin said...

@ aku dan segalanya : dh lama la.. 3 bulan stay kt lgkw wat praktikal.. kalo x boley jumpa kan3.. ^_^

@ athirah shariffudin : yup!! mmg perkara wajib bab2 borong coklat nie.. kalo suri rumah plak akan borong pinggan mangkuk!! haha ^_~

apik pehe said...

banyaknyer shopping