Saturday, January 8, 2011

sEinDah & sEceRah mEntARi PaGI~

hallo3!!!!
kAifA HaLukUM aLyAuM???
aLhaMduLiLLah!!!

akHirNyA!!!!!
tErcapai jugak hAsrat kitorang nak berjOgging keliling KUiS nih!!!
caye x??? caye x???
haaa....

iNi yang den nak cito kek sini nih.....
(tetiba jer tukar loghat)..hak3

kalO nak ikutkan kitOrang dah terlewat pagi td..
almaklumlah...
aku tdo pon dah pkul 3 lebey...
heheh..
watpe???
dOk ushar2 blOg orang lar..hoho..

namun begitu.......
dengan tekad & semangat yang masih bersisa ni, kitOrang turun jugak..
dengan lengkap berpakaian sukan..
mula lah warming up dengan turun tangga..
tak men ar nek lif nie..
tingkat 7 youuu!!!!
haaaa....
semangat betul....

lepas 2 ada la wat senaman ringan kat dataran bawah hOstel kitOrang yang merangkap 'ex-parking lot'!!
hahaha....
pedulik la..
janji kitorang bahagia suda....

lepas jer sumer berkumpul...
mulalah misi kitOrang yakni nak berjOgging..haha..
bukan setakat jogging jer.. lari2 anak, jalan mcm athlete, jln mcm itik pulang petang..
sumer aku wat..
hahaha...

wat pertama kalinya aku mengelilingi tasik kUis tuh!!!
sebelum nie x penah sampai kat menara flying fOx 2cOz zaman aku jOin kembara & rekreasi dolu2 menara 2 x dibina lagi...
sO... ari nie baru la berkesempatan pusing abeh2 kt kOlejku ini....
mau xnyer.. sampai pusing belakang2 hostel bebudak lelaki!!!
dasyat tul kan.....
hoho...


gambar semasa dah abes tawaf keliling tasik.. haha.. muka2 keletihan.. :)


k.sad menunjukkan semangatnya.... yeahhhh!!!
majulah sukan untuk negara =)


gambar kenang-kenangan.. aku , k.sad , kiah, kinah...
dan tak dilupakan nurul yg tolong snap pic nie :)

tak penah dibuat orang bergambor depan nie..
haha...
siap pak cik guard pon senyum tengok kitorg...
hahaha..
pape pOn mmg enjOy ar...

1 comment:

dark r0se said...

wahhh! berjaya jugak akhirnyer! cayalahhhhh!:)