Saturday, January 8, 2011

oh no......

salam muhibbah wt sumer kaum muslimin & muslimat d seluruh dunia nie....

pe kabo sumer?? hope sihat lah yer..
aku nie cam biasa ler..
kalo dh sekali kena penyakit, bkn sonang nk sembuhnye..
apa punya problem pon aku tataw.. huhu..
so, kpd korg2 yg sihat2 kt luar 2.. jagalah kesihatan anda dengan sebaiknya....
ceewahhhh!!! mcm wt iklan plak yer..
hahaha.. what ever~

sebenornye i bukan nak citer pasal penyakit tuh..
ade citer lain hah!!! (mcm la best sgt)..hOho..
tak kesah la besh ke tak besh ker..baca je lah...hik3...

alkisahnyer...
petang tadi aku ada dpt la panggilan dari clasmate aku nih..
kononnyer dah janji nak g timbang kt bilik dia..
maklum la ada desas-desus yg mengatakan bahawasanya....

hehehe..
penimbang 2 leh check sumer yang ada kat lam bOdy kiter nie..
termasuklah kandungan air, lemak, berat tulang, usus & hapa lagi aku pon tak engat....
caye tak3???
aKu pOn tataw..
kaLo nak tau meh sambung baca~

nak dijadikan citer....
aku pon pegi la nak menimbang bersama sahabat2 ku yg laen........
macam ramai sangat jer kan..hehe..
memang ramai pon...
ada la dalam 4/5 org..

nak tau resultnyer???
ish3... aku pon gerun dengar.....
tapi apakan daya.. dengar jugak ler...

sO......
dah berapa abad aku x menimbang.......
sekaliiiii.....
xpenah seumOr idup aku tengok berat yg cenggitu.....
mak aiiiiii.....
dah tahap teruk sesangat dh 2...
tp sOry ler... i x bley nak mentionkan kat cini okay....
hek3...

biOr i ngan kengkawan i jer yang tau suda...
hahahah...
don't angry2 wokey~....

yang paling aku x bley tahan......
ada ke patut usus aku 2 bukan utk usia aku yang sepatutnya...
umor aku skunk nie lum ag masuk 21 TahUn...
tetapi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UsUs aku 2 adalah untuk umur 47 TAHUN!!!!!!

diulangi.......
47 TAHUN......

amek hang!!!!
baru tau takut....

sebelum nie main bedal jer apa yg aku nampak...
lepas nie......
ermmmm....
kena menahan nafsu makan tu lar jawabnya..
hak3.....

tapi member aku yang panggil untuk timbang 2 suggest soh aku minum 'HERBALIFE'...
bagus katanya sebab dia pon tengah amek benda yg sama....
tp dia pny kes tak cam aku..

hmmmm...
Patutkah aku mengikut nasihatnyer????
jawab3....

adOyaiiiiii!!!
kalo nak ikutkan mang ar aku nak!!!
tapi..............
ada tapi2 plak... hehe.
.
wat masa nie aku kureng berkemampuan sket lar...
xde FuLus!!!!!

nak kate xde langsung 2 tipu la kan...
tapi aku kena saving lar...
start 2/3/2011 aku dah start taDriB MaiDaNi...
banyak nak pakai dwet...
ada paham???
tAdriB mAiDaNi!!!!!

atau bahasa melayunyer....
LaTihAN InDusTri!!!

ataupon bahasa yang lebey mudah ag.....
pRactiCal!!!!
hehehehe..
sajer je kan... =p

xpe lah..
bukan slalu aku mengarut nih...(ye ker??) hehe...

so....
aku kena mikir dulu lar nak beli je tak....
nak ke x nak??
kalo korang kan.. nak beli ke tanak??
i cOnpius lew...huhuhu...
tuLuN3........:(

1 comment:

dark r0se said...

u should dear!;) mesty boleh punye lahhhhh!;) ntah3 ag kuwus dari akk~:)