Saturday, January 15, 2011

PiNk????

salam 2 all readers n blOggers...
kOrang ngah watpe 2??
dah lunch lum??
kalO belum ag elOk lar g carik makan dulu eh...
masOk angin perut u all nanti sape yg susah??
u all & keluarga u all jugak..
2 kalO yg tinggal ngan family..
kaLo mcm I nie, tinggal ngan kengkawan jer...
so, kaLo pape hal memang terpaksa menyusahkan dorg la...
tp xpe..
kengkawan I memang spesies caring maring pny la..
xde jual la kalo cari kat hypermarket pown..
kaLo kawan x tolong kawan sendiri, nak tolong sape lagi kan3...

by da way..
aku baru jer lepas edit page blog aku nie..
perasan x???
tp x de la cantek benor..
ok la dr xde kan..
nanti kalO da masa aku nak edit len plak..
heehehe..
bOsan gak kalo tetiap ari tengOk benda yg sama jer..
betul x???
tapi yg aku peliknya, camner aku ley letak kaler pink eh kt blog aku  nie??
walhal aku bukan la peminat kaler nie..
hehehe..
jangan marah yer wahai peminat setia kaler pink..
hakikatnyer kaler nie mmg cantek..
namun kaler biru tetap di hati <3
tapi dah alang2 aku nyer header 2 kaler pink,
so aku t`paksa la amek kaler yg sewaktu dengannya untuk matchkan mereka...
hek3...
macam2 kata ganti diri dah kt cnie..
kalo cikgu skola aku dolu2 tau mesti dOrg kecik aty..
yelah.. penat jer ngajo..
aplikasikan x jgk..
hehe~
sowie yer cikgu2 ku....
tak janji takkan wat lagi..
heeee~


3 comments:

dark r0se said...

semakin mantop lah dy skunk~:)

jehanfrhin said...

haha.. mantop apa nye k.ros.. bTw i pny earning dh mningkat.. suke2..

dark r0se said...

bagus3!;)