Thursday, January 20, 2011

jenjalan kat nilai 3..

salam...
kaifa halukum jami'an??
ermm..
semalam aku ngan kengkawan aku keluar ke nilai..
biasanya ari selasa petang ada kelas adab, tapi disebabkan kelas dah cancel, apa lagi...
keluar sajala..
hehehe..
kitorg keluar naik satu kereta & sebuah motosikal..
ye la, dah enam orang, camne nak naik satu kereta...
kena tahan ngan cik lish kang..hehe
sape nak bayo saman??
den dah pokai nie..hehehe...
tapi memang best la kluar semalam.. 
cumaa.......
niat sebenar nak keluar 2 nak beli dress utk dipakai sepanjang praktikal nanti..
ye la..
bukan aku da banyak blaus n kemeja pon..
baju kurung yg slalu pakai g kelas tu ada ar..
untuk praktikal nanti kitorang kena dress betul2 macam tourist guide...
dorg cakap, "pakai kena smart2.. jangan pakai pakaian macam nak pergi jumpa ustazah"...
ada ke patut???
haishhh...
nak x nak kena jugak la ikut..
kalo x camne aku nak graduate kan...
tapi yang sadisnya aku xjumpa pon dress yang aku carik...
huhuhuhuuuuu....
xpe la.. nanti aku nak g cari kat v-one plak..
kedai tu kat the mines..
aku dah penah g kedai 2..
not bad la.. harga pon murah..
boleh ar beli banyak2.. hehehe...
 ag pon nak pakai time praktikal je kan..
so, xde hal la.. kan3...

pose sket2 dah la.=p

kat marrybrown :)

bersama-selamanya..
lunch kat MB..~

J & K~
Mujur tokey kedai nie tak tengok..hehe

 mak aii!!! haus betol 2.. xtgk kiri kanan dh.. =)



1 comment:

dark r0se said...

tgok la budak tu g nilai tak ajakkkkk~:( so saddd!:(