Wednesday, December 28, 2011

welcome back !! ( ", )

Assalamualaikum...

Dah lama aku tak update blog nie kan.. agaknya ada tak yang ingat kat aku lagi?? heheh..

ekceli sejak aku kerja nie jadi malas nak buka blog.. sebabnya dah sibuk sangat... pagi keluar.. malam baru balik.. bila masanya aku nak melepaskan rindu kat blog & korang3 kan.. so, harapnya ada lagi la yang singgah.. huk3..

aku malas nak citer panjang-panjang malam nie.. nanti bila aku betul-betul free, aku akan terjah balik kat korang2 yang sudi ziarah aku nie eh.. hik3..

salam sayang... ;))


1 comment:

admin said...

Terimakasih di atas ke sudian anda berkunjung ke laman kami. Jika tidak keberatan. Sila berkunjung ke:

1) http://www.mybrhom.com/

Sebagai tanda sokongan anda. Sila like page kami:
2) https://www.facebook.com/pages/BR-HOM-PLUS/227931176739

Kerjasama anda. Amat kami hargai.