Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?


Assalamualaikum..

setelah sekian lama jadik silent reader jer kat blog beliau, buat pertama kalinya hari ini dengan penuh semangat merdekanya aku nak join segmen brader Ben Ashaari ni..

nak join skali?? 


klik SINI..


atau..

klik pada header beliau di bawah ni.. okey ^^



~Selamat berpuasa hari ke-14~

12 comments:

darkrose~ said...

Selamat berpuasa juga!:)

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Amirah Suhana said...

Hello hello :)

Terjah sini. Hihi

Selamat berblogging.

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

nice blog..keep it up (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

osHin said...

singgah ke blog best :)

Ucu Faridah said...

Best blog...ucu datang
http://ucubakery.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

POP said...

Singgah sini dari segmen Abg Ben , melawat blog best dan follow :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Jom baca dan komen entri ini

Jom jawab soalan lawak ne!! ahha


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mr.Baiz said...

hye..selamat berkenalan..
blog awak best..nice..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

terjah dari segmen Ben

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Asyikin said...

salam singgah dan follow awak :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

nur amalina athman said...

balas kunjungan,blog yg simple, like..:))

jemputlah join my first ga,http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/08/first-giveaway-by-amalina-athman.html