Tuesday, July 26, 2011

~ Agenda ari nie ~

Assalamualaikum.. 

Sekadar memenuhkan lagi koleksi entry yang tak seberapa.. 
kat sini aku senaraikan agenda yang aku rasa aku nak lakukan hari nie.. hehe ( macam la ko tu public figure nak bagi tau agenda segala.. hehe.. ade aku kesah??? =P )


* Pergi Bank *

* Fotostat Sijil *

* Print out Resume *

* Survey Perabot

* Ronda-ronda Alor Setar *



= okeh.. itu saje yang terfikir buat masa ni.. sekian terima kasih!! Peace!! =


p/s : nak try g PPD minta jd GSTT.. ada sape2 yg tau x camner ??

2 comments:

ROSMARIEZA BINTI ROFIEE said...

g mintak borang jek~ kalau nak isi terrus kat sne pown boleh~ make sure awk bawak gamabr la~:P akk dah lame mintak~;) tunggu ade kekosongan~:)

jehanfrhin said...

orite kak!! tengs~