Tuesday, June 14, 2011

Alhamdulillah ^_^

assalamualaikum & gud evening guy's..
alhamdulillah, setelah satu malam aku xley tido dengan tenang semalam, aku dah rasa LEGA!! hehehe.. bukan ape, aku dah siap present dengan jayanya... yang tak boley tahan tu, ustaz siap puji tuuu~ (kembang jap) heheh..

bak kata ustaz aku " enti jayyidah... enti syujja'ah... n bla..bla..bla.." ^___^  aku pon ape lagi, senyum lebor jer..hahaha... aku tak expect pon ustaz akan cakap macam tu sebelum dia keluar tadi.. tapi memang SEMANGAT betul aku dengar kata-kata yg macam tu.. dua tiga kali dia ulang.. hehe~

tapi ada jugak la rasa tak puas ati yang berbuku didadaku ini.. (ayat mau power =P)
aku kena present kat depan bebudak semester tiga... adusssshhh.. aku bukan xpuas ati aper.. xdapat nak communicate dengan dorang nie.. aku tanya tak der respons.. suruh tanya pon tak der soalan.. last-last aku bajet dorang nie antara dua je... yang pertama sama ada dorang faham @ tak faham... yang kedua pulak dorang takut nak tanyer... so aku anggap jer la dorang nie dah faham semua.. and one more things, dorang baru sem 3.. ada 3 sem lagi sebelum dorang menjalani latihan praktikal nie.. so, mungkin dorang anggap xberape penting kowt... ekeke.

jangan camtu eh... walaupon masih jauh lagi perjalanan kita, tapi selagi ada peluang, grab jer.. jangan malu-malu untuk dapatkan apa yang kita nak... benda nie aku dapat sepanjang aku menjalani latihan industri ler.. macam mana pon, aku kena cakap jugak bahasa arab nie.. tak kesah la, betul ke, salah ker.. tunggang terbalik ker.. janji kita ada usaha untuk memajukan diri kita.. sebelum nie aku pon pemalu jugak.. kalo bagi satu soalan jer pon, rasa nerves giler ah.. betul ke tak eh soalan aku tadi.. itu dolu-dolu... tapi sekarang tak lagi.. buktinyer, lepas jer aku present.. aku pergi tengok pulak kawan-kawan aku yang lain present.. siap bagi soalan lagi tuuu... nasib kau la boleh jawab ke idok.. hahaha..(gelak jahat) janji aku tak nak jadi macam time aku.. dah eksaited nak jawab soalan.. tapi tak der la pulak.. hak3... ober ekting lak..weee~ ok la.. nak sambung bacer novel jap (mentang2 report dah antar..haha) ade aku kisah =P 

2 comments:

bunga said...

wahh..taniah..cayalah..

jehanfrhin said...

@ bunga :thanx dear.. =) xsangka gak..