Thursday, May 19, 2011

akasia...

assalamualaikum kawan2 blogger sekalian..
apa khabar?? sihat?? alhamdulillah..
ok entry kali nie pasal slot akasia yg baru 2.. Nora Elena..


nak kata baru sangat 2 xjugak la sebab dah 8 episode pon.. aku memang layan ar citer nie tiap2 ari.. kalo xsempat tengok kat Tv, aku online kat Tonton jer.. mudah dan cepat..hehe.. lagipon xder iklan.. xde la nak kena nunggu jer.. ok... yang aku suka sangat pasal citer nie bukanlah sebab heroinnya cantik ataupon heronya hensem semata2.. tapi sebab drama nie diadaptasikan dari sebuh novel.. kasih yang suci.. hasil nukilan Meen Zulaikha..
novel nie sebenarnya aku penah baca dulu.. tapi aku tak berapa ingat bila.. yang aku ingat jalan cerita novel nie je la.. kalo drama nie memang sebijik2 amek dari novel 2, memang best giler la.. tapi dah nama pon adaptasi.. memang sama la kan..hehe.. sengal jek.. =p
ok la.. drama nie pon agak mantap dengan kehadiran pelakon hebat, Aaron Aziz serta pelakon berbakat besar, Siti Saliha dan jugak Zul.. 


kalo aku kena bagi rating untuk drama nie.. aku akan bagi 4.5 bintang... 
kenapa tak bagi 5 jer?? 
sebab...........
-
-
-
-
citer belum abis lagi.. har3...

3 comments:

nurra said...

akak pun suka nengok Nora Elena tu..pepetang jarang miss Nora Elena tu..Hehehe

jehanfrhin said...

ye ke kak?? best kan?? petang nie kte tgk sesame yer.. =))

アヌム ちゃん said...

aaa best ke cite tu..kne cari nih..heee